Waarom kunstnagels?

Je handen zijn je visitekaartje! Daarom hebben je handen goede verzorging nodig. En niet alleen je handen, natuurlijk ook je nagels!

Nagels worden dagelijks blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Je nagels beschermen tegen deze invloeden is dan eigenlijk ook geen overbodige luxe. Ik kan je nagels voorzien van een goede bescherming, die ook nog eens een mooi sieraad is! Je nagels zijn immers je visitekaartje!

Door je nagels te voorzien van een acryl-laag worden ze veel sterker. De acryl, ook door bijvoorbeeld tandartsen gebruikt om kronen te maken, kan worden aangebracht in nagenoeg elke denkbare kleur en vorm. Je hoeft je nagels dan ook niet meer te lakken om ze er mooi uit te laten zien! En, ik kan ze passend maken bij je favoriete kleding! Of bij een gelegenheid, zoals een bruiloft of carnaval. Maar ook bij een jaargetijde of feestdag, zoals de kerst of pasen.

Ook nagelbijters varen wel bij een set kunstnagels! Al veel nagelbijters zijn verlost van dit probleem doordat ze overstapten op kunstnagels.

Ben je niet overtuigd? Maak dan een afspraak om een proefnagel te laten zetten. Zodat je ervaart dat het aanbrengen pijnloos is. En zodat je ziet hoe een kunstnagel jouw hand siert.